Offerte aanvragen

Diensten


 
schilder

Schilderen

Elk schilderwerk heeft zijn eigen behandeling nodig volgens één van onze kwaliteitsnormen. Welke norm(en) van toepassing zijn op uw schilderwerk kunt u het beste via een vrijblijvend adviesgesprek met onze adviseur bepalen.

muur schilderen

Sauzen

Snel en netjes uw wand(en) en/of plafond gesausd. Bijna op elke ondergrond en kleur van uw keuze. Niet alleen op gipsplaten of stucwerk maar ook hout, steen, beton en glasweefsel lenen zich uitstekend om te sauzen.

behangrollen

Behangen

Vinylbehang, fotobehang, motiefbehang, patroon behang, textielbehang en glasweefselbehang. Goed, strak en professioneel behangen. Vraag onze behangmap geheel vrijblijvend aan zodat u thuis de juiste keuze kan maken.

glaszetter

Glaszetten

Wij plaatsen niet alleen snel en netjes maar schilderen het ook direct af. Het oude glas nemen wij mee en voeren wij conform de milieu eisen af. Wij paatsen en vervangen o.a. isolerend glas, gelaagd veiligheidsglas en brandwerend glas.

spuiten

Spuiten

Verf spuiten bespaart tijd en geld op grote oppervlaktes. Het laat geen banen, strepen en aanzet achter. Het is dus gegarandeerd een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond optimaal bewaard blijft.

houtrot

Houtrot reparatie

Houtrot voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar wanneer er toch houtrot ontstaat, kijken wij naar de oorzaak, de behandeling en repareren het hout volgens de laatste technieken. En dat tegen een eerlijke prijs.