Logo Your Style Schilderwerken

Your Style Schilderwerken en Heuwenberg slaan de schilderskwasten ineen

Zoals u weet is Heuwenberg uniek in zijn schilderskwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om u ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen bieden die u van ons gewend bent gaan wij de krachten bundelen met Your Style Schilderwerken.

Met ingang van 1 februari 2016 zullen Heuwenberg B.V. en Your Style Schilderwerken fuseren en samen verder gaan onder de naam Heuwenberg B.V..
Schilders van schildersbedrijf Heuwenberg uit Hengelo

Your Style Schilderwerken is een begrip in de schilderswereld en heeft, net als Heuwenberg, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Door de bundeling van krachten ontstaat een sterke en brede organisatie. Ook Your Style is een jong schildersbedrijf, maar heeft de motivatie en expertise om de ambacht van het schildersvak van vroeger in deze tijd toe te passen. Het mooie resultaat is door het gebruik van hedendaagse technieken met de kwaliteit die u van vroeger uit gewend bent. Juist deze zelfde blik op ambacht, kwaliteit en een scherpe prijs brengt deze twee partijen van Heuwenberg en Your Style samen. Met het voordeel van een nog uitgebreider aanbod en de bundeling van de verschillende specialisaties zullen deze partijen samen prima uit de verf komen. Er is oog voor de basis van elke klus. Maar wanneer dat gewenst is, is er zeker ook een breder zicht op stijl en interieur toepasbaar.

Het doel is en blijft:   Staan voor persoonlijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en een betaalbare prijs.


Over Heuwenberg

Maikel van den Berg en Mathijs ten Heuw hebben in 2014 Heuwenberg opgezet. Door hun bijzondere kijk op de schilderswereld hebben zij een uniek schilders- concept bedacht waarin de prijs en kwaliteit goed op elkaar zijn afgestemd. In de 15 jaar dat zij actief met het vak bezig zijn, hebben zij een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Het schildersteam bestaat... lees verder

 

Contact opnemen

Heuwenberg B.V.
Vondelstraat 41
7551 BA Hengelo (O)

T.  06 30 41 21 58 (Maikel)
T.  06 22 05 38 93 (Kaan)
E.  info@heuwenberg.nl

Heuwenberg B.V.
Vondelstraat 41
7551 BA Hengelo (O)

T.  06 30 41 21 58 (Maikel)
T.  06 22 05 38 93 (Kaan)
E.  info@heuwenberg.nl
Contact opnemen